Feeling Wonen
Feeling Wonen publiceerde mijn afstudeerproject van mijn opleiding Meubelontwerp (VOMO) in de rubriek "Nieuw Talent" en vermeldde me in het artikel over nieuwe materialen op Brussels Design September!
De Standaard Magazine
Ringo Gomez-Jorge interviewde me over de SEAt SHELL die te zien is tijdens het Wonder Festival in Kortrijk op de expo We Are The Next Generation. Het artikel staat in het magazine van 21 oktober. 
WeVux
Teo Sandigliano van WeVux uit Italië schreef een artikel over mijn afstudeerprojecten van VOMO! 
Ecodesign Award 'Inspiring Design'
Ecodesign Award voor studenten
Categorie Inspiring design, uitgereikt door Design Museum Gent

Deze prijs wordt uitgereikt aan een inspirerend ontwerp dat een duurzame, circulaire en/of regeneratieve oplossing biedt aan een uitdaging van vandaag of morgen. Het ontwerp vertrekt vanuit een visionair concept en springt in het oog omwille van experimenteel materiaalgebruik, vernieuwende techniek en prikkelende vorm.
Circular Hub Brugge
Circular Hub Brugge voegde me toe aan hun website op hun databank met circulaire doeners uit Brugge! 
Green Product Award
Green Concept Award
Meer dan 1500 deelnemers uit 54 landen schreven zich in voor de 11e editie van de Green Product Award. Na een beoordeling op de aspecten design, innovatie & duurzaamheid werden de beste inzendingen genomineerd. SEAt SHELL is een van de genomineerden in de categorie Nieuwe Materialen!​
"SEAt SHELL is een goed voorbeeld van de creativiteit en passie waarmee onze genomineerden bijdragen aan een duurzamere toekomst." Nils Bader, directeur Green Product Awards
Back to Top